new blog

hej på er! :D har gjort en ny blogg.Eller jag menar att jag har gjort en egen hästblogg.Kommer uppdatera lika bra där som här..Tror jag.Jaja här har ni min nya häst blogg : klicka HÄR för att komma till den!

och förresten om det är någon av er läsare som vet en gratis ph som man kan göra fina headers och designer på.som man kan ladda ner från google? isf vad heter den/dom ni vet som är bra? :D
adjö / Emelie

Kommentarer
Postat av: Adina

SV: Hej!

Jag fick mitt photoshop av min bror så jag har ingen aning. Men via adobe.com kan ni ladda hem ett photoshop på prov i 30 dagar.



Annars om ni har stallet.se la jag upp en artikel om vars ni kan ladda hem det "för alltid" för ett bra tag sedan. Tidningen heter "Nattängel Tipsar" och redaktören är Nattängel. Självklart en gratistidning så om du inte är medlem kan du bli det för att läsa det inlägget.



Och nej jag gör inte bloggdesigner åt andra då jag inte känner att jag har tiden eller inspirationen för det tyvärr. Men det är bara att kämpa och kämpa och prova och prova. Tillslut får du till någonting som du är stolt över!

Själv var jag medlem på stallet.se i 5 år och under de åren fick jag lära mig en hel del i photoshop. Det enda som räknas är massvis av träning - det är aldrig försent att börja!

2011-01-08 @ 23:34:41
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Adina

Jadå, jag tänkte faktiskt och undrade om hon hette Emelie. Tänka sig vad världen är liten!

2011-01-08 @ 23:55:04
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Adina

Hon är min lilla bejbis hon :) Kajsa :)

2011-01-09 @ 00:05:03
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0